Kezdőlap Hírek Autók V16 a csuklódon

V16 a csuklódon

2072
0
Jacob & Co. Bugatti Chiron Tourbillon

Az új Jacob & Co. Bugatti Chiron Tourbillon egy V16-os a csuklón.

Jacob & Co. Bugatti Chiron Tourbillon A világ egyik legdrágább autója, a Bugatti Chiron ihlette az órát, annak szellemével és energiájával. Közel egy évig fejlesztette a modellt a Jacob & Co. , mivelőtt piacra dobta volna 280 ezer dolláros áron.

Jacob & Co. Bugatti Chiron Tourbillon A Bugatti Chiron Tourbillon mozgóegysége a Bugatti 16 hengeres motorját szimulálja, mely dugattyúkkal és forgótengellyel is kiegészül. A 16 hengeres dugattyús motor által hajtott kézi felhúzható mozgóegység lenyűgöző 578 kézzel összeszerelt darabból áll.

Jacob & Co. Bugatti Chiron Tourbillon Nem csupán óra és percmutatót kínál, viszont egy újonnan tervezett egy perces tourbillon tokot is, mely 30 fokkal megdöntött pozíciója csodás látványt nyújt a folyamatosan mozgásban lévő egységre, mely azt az időveszteséget is kompenzálja, amely akkor keletkezik, amikor az óra bizonyos pozíciókban van a csuklón. A hihetetlen, új egység fejlesztése egy teljes évébe telt a Jacob & Co. tervezőinek.

Jacob & Co. Bugatti Chiron Tourbillon A Jacob & Co. Bugatti Chiron Tourbillon szellőző fekete gumi szíjat kapott titánium kapoccsal.

Jacob & Co. Bugatti Chiron Tourbillon