Kezdőlap Hírek Autók G-NIVA 2020

G-NIVA 2020

1440
0
G-NIVA

Aleksandr Isaev, az orosz autó koncepció tervező legújabb projektje a G-NIVA 2020, mely világos bézs színével két klassikus terepjáró dizájn elemeit kombinálja, a Mercedes Benz G-osztály modelljét és a NIVA VAZ 2121 modellt.

G-NIVAIsaev az Autodesk 3DS Max-ot használta, hogy projektjét lemodellezze és a Corona Rendert a végeredmény látványtervéhez.

G-NIVAA G-NIVA 2020 két vintage autó modern felfogása a 21. század technológiájával. A jármű eleje a Mercedes G-osztálytól való, beleértve a Mercedes Benz emblémát, hátulja pedig inkább az orosz VAZ 2121 modelljére hajaz.

G-NIVAA vasalatokból is látszik, hogy az utasablakok és a napfénytető kerülnek a figyelem középpontjába. A jármű belső tere teljesen fekete borítást kapott bőrülésekkel és szénszálas tárolókkal. A sofőr ülése előtt ledes vezérlőpanelt találhatunk.

G-NIVA“2018-ban tudta meg a világ, hogy a Mercedes egy radikális fejlesztés mellett döntött, viszont a stilisztikailag új Gelenwagen hű maradt a klasszikus modellhez” – nyilatkozta Aleksandr Isaev. “Ezután született meg a G-NIVA 2020.”

G-NIVA

G-NIVA