Kezdőlap Hírek Gasztrokultúra Vörös Oreo tízezer dollárért

Vörös Oreo tízezer dollárért

1530
0
Oreo

A Supreme 8 dolláros Oreoját több, mint 10 ezer dollárért árulják az Ebay-en, mely több, mint ezerszerese az ajánlott eladási árnak.

Oreo

Próbáljuk meg elhessegetni a gondolatot, hogy ezeket a több ezer dolláros Supreme témájú Oreokat meg is lehet enni…
A dizájner keksz az utcai viseleteiről ismert márka Tavaszi/Nyári kollekciójának kiegészítői közül került ki, mely egyedül a Supreme manhattani és brooklyni üzleteiben kerültek bemutatásra, mégis azonnal újra eladásra kínálták a darabokat.

Oreo

Az SS20 bemutatása után néhány nappal egy eladó 4 dollárért kínált egy csomag “új” kekszet. Azóta a listaár az egekbe szökött, 10600 dollárra tornázva a licitet. Másik hat Supreme Oreo-t is kínálnak eladásra, legtöbbjük jóval a bolti bemutató előtt került fel az oldalra.

A Nabiscoval társult a Supreme, hogy megalkossa a Double Stuf Oreo vörös változatát. Az ízéről nem jelentek meg részletek, bár valószínűleg vörös bársony, de egy három darabos csomagot pusztán 8 dollárért meg is kóstolhatnánk. Az Amazonon 42 dollárt kérnek egy 12-es dobozért, azaz összesen 36 kekszért. Nem éppen számít olcsónak.

Oreo

Nem vagy édesszájú? Az az igazság, hogy nem gond, a márka rajongói egy sor piros és fehér kiegészítőből válogathatnak, köztük egy 20 inches BMX az S&M Bikestól, egy Mac Tools Workstation, Instax film, arany nyakláncok, törölközők, kerti székek és sok minden más. Még a kekszhez illő Ziploc Quart Slider bag, azaz önzáródó zacskó is kapható, hogy a nem túl olcsó kekszeket frissen tartsuk.