Kezdőlap Hírek Dizájn A biciklis világ Ferrarija

A biciklis világ Ferrarija

1093
0
Akhal Shadow

A minimalista esztétika, a kecsesen könnyed feliratok és a lehengerlően megvalósított kivitelezés házasságából született remekmű azoknak szól, akik értékelik a művészi stílus fortélyait.

Akhal Shadow Ugyanezen elvek mentén, a legmagasabb szintű figyelemmel ügyelve a részletekre, az Extans által tervezett Akhal Shadow kerékpár több szempontból is a kerékpáros világ Ferrari-jának minősül.

Akhal Shadow A luxuskerékpár magasztos stílusát az Akhal-Teke lófajta ihlette, amely bolygónk egyik legjobb fajtatiszta vérvonala. A ritka lófajta állóképességét, intelligenciáját és egészségesen fénylő Cremello bundáját méltóképpen megidézve – az Akhal Shadow kerékpár lenyűgöző hatást kelt mély vulkánikus, fekete színével. Az ihletet adó paripa a kétkerekű általános formavilágában is tetten érhető, amelyben az egyes elemek egymásra hatása és harmóniája megingathatatlan egyensúlyt mutat.

Az Akhal Shadow suhanót Angliában tervezték, a szén monokok kerettel, kiemelt figyelmet fordítva a formára és működésre, hogy az össztömeg az igencsak kecsegtető 9,5 kg legyen. Egyetlen tömör alumínium „tuskóból” alakították ki, a CNC által megmunkált fejtől kezdve a villasarukon át egészen az ülésbilincsig méghozzá a szerkezeti integritás érdekében.

Akhal Shadow A prémium kényelmű suhanás érdekében a nyereg a Fabric Scoop jóvoltából készült, a teljes vezérlést pedig a Shimano Dura Ace modulok biztosítják.

Akhal Shadow A luxus egysebességű kerékpár rendelkezik továbbá egy kovácsolt szénből készült kerékpár padlóállvánnyal is – amely már magában művészi élményt nyújt azoknak, aki értékelik azokat a kézműves megoldásokat, amelyekkel még a modern kivitelezésű belső terekben is dicsekedni lehet.

Akhal Shadow A kerékpár erős érzelmi hatást kelt, valamint a vasparipának és lovasának összeolvadását hangsúlyozza, hogy ezáltal is fokozza a kerekezés pozitív élményét, függetlenül attól, hogy a vezető éppen milyen lelkiállapotban van.

Akhal Shadow Emellett érdemes megemlíteni – a kerékpár azért jött létre, hogy megtestesítse „ az elegáns lopakodás csábító karakterisztikáját” tiszta és kortárs érzéssel fűszerezve.

Akhal Shadow ” Az Akhal Shadow azoknak készült, akik nagyon kifinomult ízléssel bírnak, illetve érdemes tudni, hogy csupán 99 darab lát majd napvilágot az árral kapcsolatos információkat pedig csak külön kérésre bocsátják az ügyfelek rendelkezésére.

Akhal Shadow Kétségtelen, hogy ezek a kézműves kerékpárok egy olyan műalkotás lesznek, amelyeket a nappaliban vagy a hálószobájában is ámulattal néznek majd a vendégeink, hogy akkor is elismerést teremjenek amikor éppen nem tekerünk velük!