Kezdőlap Hírek Autók A BMW Uralja

A BMW Uralja

1116
0
BMW Motorrad

Vessünk egy pillantást erre az új elektromos BMW Motorrad koncepcióra, amit Iago Valiño tervezett, El Solitario MC elemek felhasználásának segítségével, így létrehozva egy korábban még soha nem látott e-motort.

BMW MotorradA retro oldalkocsikat újszerű átalakítással hozza vissza! Ezt az elektromos motorkerékpárt hosszú távú utazásokra tervezték, szem előtt tartva az esetleges nehéz körülményeket.

BMW MotorradAz esztétikát az ikonikus Ural motorkerékpárok ihlették. A tervező saját modern csavarját adta a második világháborús utáni BMW modellek kiviteléhez. Miben különbözik ez az e-bike a többitől? Abban, hogy a hagyományos utaskocsit oldalkocsira cseréli, amelyet szerszámokkal és alapvető felszereléssel látnak el. Az extra tárolóhely hevedereket is tartalmaz a szállított rakomány vagy szerszámok rögzítésére, és lapos talppal rendelkezik helyet biztosítva további akkumulátorok számára.

BMW MotorradAz éjszakai látás elősegítése érdekében hosszú off-road kalandok során a levehető oldalkocsi elején három LED-es reflektor található. A tervező modern tisztelettel adózik az Ural motorkerékpárnak a tervezés részletes elemeivel. Az e-bike sima, de szögletes teste pala szürke színű, ami az egyébként izmos felépítés ellenére minimál vonzerőt kölcsönöz neki. A vastag menetes kerekek fölé helyezett áttetsző sárvédők vizuálisan csökkentik szélességét.

BMW MotorradEzenkívül tartalmaz egy képernyőt az alapvető kezelőfunkciókkal, amelyek egyszerű felhasználói felületükkel megkönnyítik a kommunikációt a géppel.

BMW MotorradA lengőkar egy vékony, barna nyeregalakú bőrülést támogat, kormányfogantyúval. A motorkerékpár egy 18,7 kWh-s akkumulátorral működik, amelyhez az oldalkocsi akkumulátora is csatlakozik.

BMW MotorradEz a kialakítás még mindig csak egy koncepció, így a pontos teljesítmény nem ismert, de hosszú távú túrákra tervezték. Egy elektromos járműhöz képest nagyon szép, egyensúlyban tartja a nosztalgiát a futurisztikus kivitelezéssel.