Kezdőlap Kiemelt A Breitling és az Ironman

A Breitling és az Ironman

701
0
Breitling

A svájci Breitling óragyártó és az Ironman sportszervezet szerdán egy különleges Endurance Pro Ironman karórasorozatot adott ki.

BreitlingA bevezetés során az időmérő két különböző változatát kínálják piros és fekete (Endurance Pro Ironman), valamint arany és fekete (Endurance Pro Ironman Finisher) színben. Ez utóbbi az Ironman-versenyt teljesítő sportolóknak szól. Mindkét modell 44 mm-es tokja Breitlightból készült, amely 3,3-szor könnyebb, mint a titán és 5,8-szor könnyebb, mint az acél – de lényegesen keményebb.
BreitlingAz időmérőket a luxus óragyártó Caliber 82 kalibere hajtja, amely egy C0SC tanúsítvánnyal rendelkező, termokompenzált SuperQuartz szerkezet, amely 10-szer pontosabb, mint a hagyományos kvarc. Ami még jobb, hogy a szerkezet tartós, körülbelül három-négy éves akkumulátor-élettartamot kínál. Az új sorozat kétirányú forgó lünetta gravírozott iránytűpontokkal rendelkezik, tapintható, öntött koronája pedig egyszerre biztosítja a fogást és a manőverezhetőséget. A kis másodperces segédmutatóval 1/10 másodperces és 30 perces kronográf számlálók láthatóak a könnyű leolvasás érdekében. És a napnyugtakor még mindig útnak induló felfedezők számára a percmutatók Super-LimuNova bevonattal vannak ellátva a korlátozott fényviszonyok miatt. Az órák 100 méter mélységig vízállóak.
Breitling“Az Ironman valóban tükrözi a teljesítmény és az állóképesség alapértékeinket” – mondta Georges Kern, a Breitling vezérigazgatója egy nyilatkozatban. “Úgy terveztük, hogy ez egy ideális óra legyen az élsportolók számára, valamint egy alkalmi, mindennapi sportkronográf az aktív emberek számára, akik a teljesítmény és a luxus nyerő kombinációjára vágynak”.
BreitlingA következő hónapokban további Ironman modelleket terveznek. Addig is, az Endurance Pro Ironman piros színben már most megvásárolható a Breitling.com oldalán 3150 dollárért. A gyűjtők a fekete változatot kizárólag az Ironman csatornákon keresztül találhatják meg, amelynek hátlapján egy speciális Ironman Finisher gravírozás található.