Kezdőlap Hírek A Nike Adapt Auto Max

A Nike Adapt Auto Max

4869
0
Nike

A 33. Air Max Day tiszteletére a Nike meglepte vevőkörét és online mutatta be az Adapt Auto Max névre keresztelt harmadik, önbefűzős cipőjét.

Nike Adapt Auto MaxA Nike alapszíneit viselő önbefűzős cipő az Air Max 90 néhány elemét is tartalmazza. A karcsú, szürke szintetikus felső rész és a ledekkel ellátott lekerekített gumitalp egy fekete, absztrakt vonallal egészül ki a középvonalnál.

Nike Adapt Auto Max“A Nike Adapt kollekciónk csúcspontja, ahol a teljesítmény találkozik a kapcsolattal” – nyilatkozta Brandon Burroughs, a Nike globális digitális innovációjárért felelős igazgatója.

Nike Adapt Auto Max“A Nike Adapt és az ikonikus Air Max Platform összekapcsolódásaként a futás jövőjét kínáljuk viselőjének egyetlen cipőben.”

Nike Adapt Auto MaxA Nike fejlett önbefűzős technikáját és az Air Max Platformot összegyúrva a Nike Adapt Auto Max felveszi a kesztyűt a többi önbefűzős cipővel.

Nike Adapt Auto MaxAz FITAdapt Technology révén viselői testre szabhatják az önbefűzős technikát, valamint a LED világítást a mobil appal. A 400 dollárra árazott cipő a NIKE SNKRS appon érhető el.

Nike Adapt Auto Max