Kezdőlap Hírek Autók Ez a Tesla Roadster még egy apokalipszist is túlélne

Ez a Tesla Roadster még egy apokalipszist is túlélne

1134
0
Tesla Roadster Safari

Ki mondta, hogy a Tesla nem strapabíró? Ez a felturbózott Tesla Roadster akár Doomsday Prepper egyik álmának kivetítése is lehetne, célja pedig, hogy akár egy armageddont is túléljen. A BradBuild, a Los Angelesben tevékenykedő digitális dizájner új koncepcióját 2021-ben tervezi kiadni.

Tesla Roadster SafariA “Tesla Roadster Safarinak” nevezett dizájn csomag olyan modifikációkat tartalmaz, mely azt ígéri, hogy ezzel a legkeményebb körülményeket is átvészelhetjük, még a most pusztító Covid-19 világjárványt is.

Tesla Roadster Safari“Ezt a Tesla Roadster Safarit a legújabb világjárvány ihlette” – nyilatkozta a Brad. “Egy apokalipszisben élünk és ehhez a vezetési körülményeknek is alkalmazkodnia kell.”

Tesla Roadster SafariA Tesla teljesen elektromos meghajtása mellett a motorháztetőre, tetőre és oldalakra egy sor szolár panel került fel, hogy még erősebb legyen, alá pedig nagy teherbírású kerekek és vastag terep abroncsok kerültek. Hogy soha ne kelljen megállni, egy acél tetőcsomagtartót is kapott a pótkeréknek és más kellékeknek. A 12 kanna pedig a megfelelő víztartalékról gondoskodik.

Tesla Roadster SafariA Tesla Safari dizájnja a Porsche 911 Safari modelljére emékeztet, viszont nem kapott olyan cuki bogár szemeket. A fenyegető, matt fekete festése és a fenyegető első rács igazi steampunk stílust kölcsönöz, a régi és új ötvözésével pedig olyan, mint amit Mad Max vezetne 2020-ban.

A koncepció egyelőre csak a képzelet szüleménye, viszont Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója egy golyóálló Cybertruck-ot emlegetett, így valószínűleg az apokalipszisre készen álló Roadster sem lehet már messze.