Kezdőlap Hírek Dizájn A zen luxusa

A zen luxusa

1770
0
Brad Denton

Miután jógáztál, csobbanj egyet a medencében, aztán vedd az irányt a gőzkabin felé, a szépségnapot pedig egy masszázzsal fejezd be.

Brad Denton

Az arizonai Brad Denton négy év alatt építette fel ezt a házat a Hawaii partján lévő Kauaiban. A házat 2018-ban ráadásul az év házának kiáltotta ki a Wall Street Journal is.

Brad Denton
A főépületben négy hálószoba és öt fürdőszoba található, mellette pedig egy vendégházat építettek. A ház minden szobájából tökéletes kilátás nyílik az óceánra és a környező hegyekre.

Brad Denton

Ezen felül pedig minden fürdőszoba saját kültéri zuhanyzót is kapott.

Brad Denton
A legnagyobb hálószoba saját terasszal, medencével, spával és kerttel rendelkezik. Belül hatalmas közös terek találhatók, a tónusokat pedig meleg fa árnyalatok és a kőpadló adják.

Brad Denton
Az étkezőből a nyitott teraszra léphetünk ki, ahonnan megcsodálhatjuk a naplementét esténként. A második szintre lépcsősor vezet, itt található az iroda is.

Brad Denton
A Kukui’ula városrészben egy organikus farmot is kialakítottak, ahol a háztulajdonosok beszerzik a friss zöldségeket és gyümölcsöket.

Brad Denton

A közösség számára spa és fitness program is elérhető, valamint túraútvonalak, egy golfklub és medencék is várják a lakókat.Brad Denton