Kezdőlap Hírek Órák A zöld árnyalatai

A zöld árnyalatai

1144
0

Sikkes és trendi – a zöld szín számod órán megmutatkozott az idei órakiállításokon, köztük a Patek Philippe sorozatán is.

Aquanaut 5168G-010

Az 1997-es indulás óta az Aquanaut folyamatosan az időkkel együtt változott. A modell 21. születésnapja alkalmából a Patek Philippe egy zöld számlapos verzióval rukkolt elő belőle a nyárra. Továbbra is releváns a márka legsportosabb darabja, amely idén matt khaki zöld sakktáblamintás számlappal tér vissza, ami egy Jumbo 42,2 mm-es tokban ül.

Aquanaut 5168G-010

A kerekded, nyolcszögletű formát és a lünettát a szatén és csiszolt elemek váltakozása emeli ki. A meleg árnyalat kiemeli az időmérő sportos stílusát. Az indexek és az arab számokkal jelzett órák fluoreszkáló festékkel vannak bevonva a könnyű olvashatóság érdekében.

Aquanaut 5168G-010
Ezt a sorozatot szintén a 324 S C kaliber működteti. Az önfelhúzó szerkezet irányítja az összes idő információt, a központi másodperceket és a dátum kijelzőt 3 óránál. A klasszikus szerekezet ütemideje 35-45 óra. Ha megfordítjuk az órát, átható az arany oszcillációs súlya, az összetéveszthetetlen Calatrava kereszttel. A hogh-tech mechanizmuson a Patek Philippe pecsétje virít, ami garantálja az extrém precizitást, maximum -3/+2 másodperc napi eltéréssel.
Az Aquanaut 5168G-010 modellt kényelmet gumi szíjjal lehet viselni, amely szintén zöd színű.
Ára: 36,010 euró