Kezdőlap Hírek Órák Automata órák, amiket a régi japán zene inspirált

Automata órák, amiket a régi japán zene inspirált

1346
0

A Lecronos Rock for Vintage órák – a nagyszerű megjelenésű, végtelenül lenyűgöző időmérők automatikus, japán vintage zene ihlette darabok, amelyek esztétikus hatást kínálnak, ami eltér mindattól, amit eddig láthattunk.

Lecronos  Rock for Vintage órák

A Lecronos Rock for Vintage órák ára a Kickstarteren 152 dollár a kampány időszakban, ami 30%-kal alacsonyabb, mint a jövőbeli eladási ár. Az órák minősége lenyűgöző a megfizethető ár figyelembevételével, és emellett a darabok remekül összehangolják a hagyományos órakészítés és a vintage ihletésű dizájn koncepciót.

Lecronos  Rock for Vintage órák

Ezek a kivételes kiegészítők prémium minőségű anyagokból, hagyományos kézműves technológiák használatával és egyedi dizájnnal készülnek, annak érdekében, hogy a végén egy eredeti időmérőt kapjunk, amely már összegyűjtötte az induláshoz szükséges összeget a platformon.

Lecronos  Rock for Vintage órák

A Lecronos Rock for Vintage órák esztétikailag kiemelkedő darabok, és minden eleme egy főhajtás a klasszikus hangszerek előtt, amihez egy eredeti japán szerkezet társul, hogy garantált legyen a pontosság. Emellett cserélhető olasz borjúbőr és Milanese szíjak járnak az órához ízléstől függően.

Lecronos  Rock for Vintage órák

Négy színvariáció érhető el az órából Kickstarteren, ami nagyban növeli annak esélyét, hogy az ember megtalálja a számára tetsző darabot. A kollekciót az 1950-es és ’60-as évek vintage rock zenéje inspirálta, és az órákat úgy tervezték, hogy a régi zenelejátszógépekre hasonlítsanak.

Lecronos  Rock for Vintage órák

Egy Seiko NK35A szerkezetet került az órába, ami a megbízhatóság és pontosság szinonímája, egyben ez az egyik legnépszerűbb automata szerkezet, és számos vezető óramárka használja.