Kezdőlap Kiemelt Az óra, ami kilépett a saját árnyéka mögül

Az óra, ami kilépett a saját árnyéka mögül

839
0
Zenith

Az 50 éves, meg nem valósult ötlet végre kilépett az árnyékból, az óragyártó idén megvalósította elfeledettnek vélt projektjét.

ZenithAz A384 és A3818 limitált szériája után a Zenith életet lehelt a 70-es évek prototípusába, mely ezelőtt sosem érte el a gyártás lépését. Sajátossága a kézzel felhúzható mozgó egység a sötétített acél tokban rejtőzik, amely már akkoriban is ritka számba ment.

ZenithAz új Chronomaster Revival Shadow most egyesíti a 37mm-es átmérőjű titán tokot, amely az eredeti 1969-es stílust idézi és az automatikus mechanizmust. A mélyfekete számlap matt felülete elősegíti az olvashatóságot, melyből kiemelkedik a három szürke kiegészítő mutató. A jól olvasható kompozíciót tradicionális baton stílusú óra és perc mutatók egészítik ki, melyek hegyét Super-Luminova® borítja, így világos zölden világít a sötétben.

ZenithAz időt az El Primero 4061 kaliber méri, óránként 36 ezer vibrálással és egy felhúzással 50 órányi működésre képes. A rövid- és hosszútávú időmérés tizedmásodperc pontossággal történik.
A Chronomaster Revival Shadow Condura-effektusú fekete szíjjal van ellátva, amely titánium ardillon kapoccsal kapcsolódik. Ára 8400 svájci frank.