Kezdőlap Hírek Autók Classic E-bike

Classic E-bike

Fotók: Carota Design -
1595
0
Carota Design

A vietnámi Carota Design bemutatja a classic E-bike-ot. Stílusa miatt a kerékpár leginkább a Harley Davidson 1910-20-as board-track versenymotorjai emlékeztet, ugyanakkor a villa, a Whitewall kerekek és az egyszemélyes bőrülés miatt az F-head modellhez is hasonlít.


Carota Design A stílusos és kényelmes városi közlekedésre tervezett elektromos bicikli ülése alatt egy V-twin elektromos meghajtású motor bújik, amelyet a benzintartály helyét elfoglaló akkumulátor hajt. A fehér oldalfalú kerekek nem csak összetartják a teljes vázat, de vélhetően a lengéscsillapításért is felelnek, mivel nincs más erre a célra kialakított rendszer.

Carota Design A Carota Design megnyújtotta a vázat, így hangsúlyossá válik az üres tér, akárcsak egy Lowrider biciklinél. A középmagasságú kormány a toronycsapágyas sárvédőkkel modern külsőt kölcsönöz az elektromos kerékpárnak, miközben érvényesülni hagyja a retro hangulatot is.

Carota Design „Képzeljünk el egy olyan lehetséges jövőt, amiben a V-twin motor nem létezik” – mondta a Carota Design tervezőbrigádja. „Ez az e-bicikli felcserélheti a hagyományos biciklit a mindennapos városi közlekedésben, vagy dicsekedhetünk vele hétvégi baráti összejövetelek alkalmával.”

Carota Design