Kezdőlap Kiemelt Csörgés helyett filmzene

Csörgés helyett filmzene

1254
0
Operat Scarface

Eléggé rosszfiúsra sikerült a Jacob & Co. legújabb darabja, melyet Brian De Palma legújabb filmje, a Scarface ihletett. A limitált darabszámban megjelenő óra minden bizonnyal minden tekintetet magára vonz.

Operat ScarfaceA márka híres Opera kollekciójára építve az új Opera Scarface integrált 120 darabos zenedoboz igazi nagyot üt. Ahogy 10-et üt az óra, máris elkezdi játszani az 1983-as amerikai krimi, a “Bolivia” főcímdalát, a teljes számlap pedig 120 fokot fordul. A szabadalmaztatott differenciál rendszernek köszönhetően amíg a számlap egy része produkálja magát, az idő kijelző megmarad a 12/6-os pozícióban.

Operat Scarface A kupolás, visszaverődés gátló zafír kristály tok rejt még némi mozis utalást. A 18 karátos arany, feketére lakkozott zongora billentyűi természetesen mozognak, míg a zene szól, vele együtt a figyelemfelhívó piros Scarface tábla, mely maga Tony Montana sziluettjét rejti.

Operat Scarface Az órát a Jacob & Co. védjegyének számító, hármas tengelyű tourbillon mozgóegység hajtja, melyet egy 18 karátos rose gold hegedű formájú forgattyú köt össze az óra oldalával. A mozgóegység egy olyan tourbillont tartalmaz, mely 24 másodperc alatt fordul el az egyik tengelyen, 8 másodperc alatt a másodikon és 72 másodperc alatt a harmadikon. Ennek közepén található egy “The World is Yours” feliratú 18 karátos rose gold földgömb, mely tökéletes mása a Tony Montana Miami villájának előcsarnokában találhatónak.

 

Mivel a mozgó egység és a zenedoboz külön tápegységgel bír, az óra akár 42 óráig is működőképes, a zenedoboz pedig akár háromszor is játszik dallamot, mielőtt újra fel kell húzni. Az óra vagy fekete DLC titánium vagy 18 karátos rose gold színekben érhető el.

Az Operat Scarface limitált kiadású, mindössze 88 darab készült belőle és a Jacob & Co. weboldalán érhető el.