Kezdőlap Hírek Építészet Eladó a Discovery Channel alapítójának birtoka

Eladó a Discovery Channel alapítójának birtoka

1171
0

A Discovery Channel alapítója, John Hendricks piacra dobta otthonát, birtokát és autómúzeumát 279 millió dollárért. A milliárdos még 1990-ben vásárolta a coloradói területet, amihez a következő években még több telket vásárolt. A Gateway Canyons Ranches & Resortként ismert birtokon egy 2000 négyzetméteres ház, valamint egy 72 szobás üdülőhely is tartozik.

A Discovery Channel alapítója, John Hendricks piacra dobta otthonát

A West Creek Ranch Residence nyolc hálószobával, nyolc fürdőszobával rendelkezik négy szinten. A belsőépítészeti megoldásokat a western és modern stílus keveréke jellemzi, melynek közepén egy kétszintes kőből épült könyvtárat helyeztek el a négy szökőkút, házimozi, galéria, edzőterem, úszómedence, spa és csillagvizsgáló mellett. Ó, és el ne felejtsük megemlíteni, hogy bútorozottan eladó a luxusház.

A Discovery Channel alapítója, John Hendricks piacra dobta otthonát
„A legjobb abban, hogy távol vagyunk a várostól, az éjszakai égbolt. A fényszennyezés itt nem áll útjába a csillagvizsgálónak. Olyan csillagképeket is láthatunk, amikről eddig csak könyvekben olvastunk.” – mondta Hendricks.
A birtok nagyjából 60 mérföldre található a legközelebbi reptértől, bár túl sok reptéri fuvarral nem kell számolnunk, mivel saját repülőgéphangárral is fel van szerelve a luxustelek. Ha megveszed a birtokot, Hendricks még egy helikopterrel is megajándékoz.

A Discovery Channel alapítója, John Hendricks piacra dobta otthonát
Természetesen a Ranch Colorado egyik legszebb táján található. Számos vadászati lehetőség is vár minket a környéken, ha ilyen hobbinak szeretnénk időt szentelni.
Az üdülő ráadásul múzeumként is üzemel. Hendricks igazi autógyűjtő, szenvedélyét pedig mindenkivel meg akarja osztani. A Gateway Auto Museumban egy 50 darabból álló kollekció vár minket, amelyek közül talán az 1967-es Shelby GT500 a legkülönlegesebb. Minden autó az új tulajdonosra száll.

A Discovery Channel alapítója, John Hendricks piacra dobta otthonát
Ha valamilyen oknál fogva még ez sem elég, Hendricks az engedélyt is átadja neked 371 családi ház építésére a területen.