Kezdőlap Hírek Építészet Játszóház 62 millióért

Játszóház 62 millióért

1093
0
Kipp Nelson villa

Mondani sem kell, hogy a 62 millió dolláros villa minden kívánságot teljesít és minden álmot felülmúl.

Kipp Nelson csak most dobta piacra az ingatlant Los Angelesben. Ha a 23 méteres végtelen medence és a tetőn lévő helikopter leszálló nem lenne elég, megdobjuk még egy saját versenypálya modellel is.

Kipp Nelson villaA palotának is beillő otthon West Hollywood-ra néz, hihetetlenül részletgazdag versenypálya modellel rendelkezik, miután jelenlegi tulajdonosa nagy extrém sport és verseny rajongó. A high-tech Forma-1-es szimulátorban akár Lewis Hamilton ellen is versenyezhetünk, a garázsban pedig 12 saját, exkluzív autó áll.

Kipp Nelson villaA versenyek szerelmesei számára már ez is nagyon jól hangzik, viszont még mindig nem éri meg az árcédulán lógó csillagászati árat. Aggodalomra viszont nincs gond, a villa többi része majd behozza.

Kipp Nelson villaNelson 2014-ben vásárolta meg az ingatlant 12 millió dollárért, majd a következő hat évet a seattle-i Olson Kundig építészeti céggel együtt álom házának megtervezésével töltötte. A három emeletes épület közel 1500m2-t fed le, hat hálószobás és lenyűgöző látványt kínál a Csendes-óceánra, valamint a San Gabriel-hegységre.

Kipp Nelson villaBelső tere az acél, beton és üveg felületekkel határozottan az industrial vonalat követi és állítólag egy Rubik-kockához hasonlít. Ez lágyabb, természetesebb anyagokat, fa padló- és mennyezet burkolatok is jelent.

Kipp Nelson villaÚgy tervezték az otthont, hogy tulajdonosának rugalmasságot biztosítson a belső elrendezést illetőleg, ajtókkal és ablakokkal alakíthatja a teret, akár nyitottabbá, akár intimebbé téve azt az alkalomhoz illően.

Kipp Nelson villa“Jól érzem magam itt egyedül, viszont a ház könnyedén fogadhat akár kétszáz embert is” – nyilatkozta Nelson.

A csodás ház másik gyöngyszeme a tetőterasz két különálló medencével. A hatalmas fitnesz terem a fő lakosztályból közelíthető meg egy saját hídon keresztül.