Kezdőlap Hírek Karamellás jegeskávéval bővül az OMV VIVA kávéportfoliója

Karamellás jegeskávéval bővül az OMV VIVA kávéportfoliója

969
0
OMV VIVA

Az OMV VIVA jegeskávék családja – az állandó kínálatban megtalálható Cappuccino és a Caffè Latte tavaly májusi bevezetése után – új, limitált kiadású ízzel bővül: a Café Caramellel.

OMV VIVAA VIVA Iced Coffee Cafè Caramel a választék többi tagjához hasonlóan 100% Arabica kávé és kiváló minőségű tej felhasználásával készül. Arra pedig külön figyelmet fordítottak, hogy mesterséges aromák és tartósítószerek nélkül készüljön a különlegesség.

A limitált kiadású újdonság, izgalmas karamell ízével az autózók számára nem csak az utazást teheti élvezetesebbé, de lehetőséget kínál arra is, hogy útközben frissítő szünetet tartsanak. Júniustól ugyanis a termékek elérhetőek az OMV töltőállomások választékában.

„A Café Caramel megjelenése része annak a vállalati filozófiának, hogy minden területen prémium minőséget kínáljunk. Az új kávéval is azt szeretnénk erősíteni fogyasztóink felé, hogy az OMV töltőállomásaira a gasztronómiai élmények miatt is érdemes betérni” – mondta Kováts Botond, az OMV Hungária marketing menedzsere.

A limitált kiadású karamellás jegeskávék június 1-től elérhetőek 119 OMV töltőállomáson.