Kezdőlap Hírek Hajók Sunreef 80 Power, Rafa Nadal ultramodern szuperjachtja

Sunreef 80 Power, Rafa Nadal ultramodern szuperjachtja

Fotók: Katarzyna Seliga-Wróblewska és Marcin Wróblewski -
1360
0
Sunreef 80 Power, Rafa Nadal

Rafael Nadal rátette a kezét a katamaránok ászára. A 33 éves teniszcsillag, aki jelenleg a világranglista 2. helyén áll, egy új Sunreef 80 Power katamaránt kapott mallorcai otthonában.

Sunreef 80 Power, Rafa Nadal

Az ultra modern hajótestet kifejezetten Nadal és felesége, Maria számára tervezték, melyben az ötcsillagos kényelem és a kivételes hajózhatóság egyesül. A kompozitból épült hajó karcsú sziluettet és tiszta vonalvezetést kapott a lengyel hajó gyártótól.

Sunreef 80 Power, Rafa Nadal A 24 méteres szabadidő hajó tökéletes megoldás hosszabb tengeri utakra. Erőteljes meghajtással rendelkezik, mely két 1200 lóerős motorból áll és akár 24 csomós csúcssebességre vagy 14 csomós utazó sebességre is képes. Belül pedig még érdekesebb…

Sunreef 80 Power, Rafa Nadal A jacht tágas lakótere közel 370m2 alapterületével az egyik legnagyobb a kategóriájában. Teljesen személyre szabott a teniszező számára, ahol a pénz nem számít. Elegáns krém, kávé és bézs urallja a színpalettát, belső tere pedig egy lenyűgöző fő fedélzeti szalonnal rendelkezik, melyről hozzáférés nyílik az első teraszhoz, a luxus vendég kabinokhoz, kiegészítve egy fő lakosztállyal saját fürdőszobával a tulajdonos számára. A tenisz király számára lakosztályához nem csupán egy hatalmas fürdőszoba, de saját terasz is tartozik, ahol a spanyol dolgozhat barnaságán.

Sunreef 80 Power, Rafa Nadal A hídon egy teljesen felszerelt bár, barbeque és pihenő területek is találhatók napágyakkal. Hatalmas szarufa garázsa tökéletes helyet biztosít a jet skiknek és más vízi játékoknak.

Sunreef 80 Power, Rafa Nadal Nadal gyermekkora óta szenvedélyesen szereti a jachtokat és magáénak tudhat néhány markáns darabot. Mielőtt a 80 Sunreef Power-t megszerezte, már vett egy olasz építésű MCY 76 motor jachtot 3 millió dollárért, melyet Beethovennek nevezett a klasszikus iránti rajongása után. Legutóbbi családi nyaralásukat pedig egy Sunreefen töltötték, míg az új szállítására várt.

Sunreef 80 Power, Rafa Nadal “Gdanskban a csapatunk mindent megtett, hogy Rafa és Maria számára megalkossák az álom hajójukat” – nyilatkozta Francis Lapp, a Sunreef Yachts elnöke és alapítója. “Biztos vagyok benne, hogy jól fogják érezni magukat rajta a családdal és barátaikkal.”