Kezdőlap Hírek Órák Különleges luxus karóra készült a Ferrari születésnapjára

Különleges luxus karóra készült a Ferrari születésnapjára

1850
0

A Hublot és Ferrari már régóta dolgoznak együtt. Az elmúlt hat év során több egyedi kiadású karóra született az együttműködésből, és most végre lerántották a leplet erről a születésnapi modellről is.

Big Bang Scuderia Ferrari 90th Anniversary

A Ferrari Scuderia eddig minden célvonalat elsőként lépett át. A 90. évfordulót megünneplendő most a Hublot-val közösen elkészítették ezt a Big Bang Scuderia Ferrari 90th Anniversary névre keresztelt karórát. Az első modell platina óratokja visszarepít minket az időben, egészen az autóversenyek kezdetéig. A számlapot a vintage sebességmérők ihlették.

Big Bang Scuderia Ferrari 90th Anniversary
A második típus a jelent jelképezi. Manapság high-tech anyagokból alkotják meg a karórákat, hogy maximális teljesítményt tudjanak kihozni belőlük. Ennek megfelelően a 3D szénszálas óratok tűzálló Nomex anyagból készült szíjjal van felszerelve, amiből a versenyöltözet is készül. Az óra tipikus Scuderia színekben pompázik, pirosban és feketében.

Big Bang Scuderia Ferrari 90th Anniversary
A harmadik modell pedig a jövőbe repít minket, ahol az innováció jellemzi a designt és technológiát is. Ez az óra zafírkristály óratokkal és Kevlar szíjjal rendelhető meg.
Mindhárom óra a csapat színeiben készül majd el: sárga lesz a platina verzió, a 3D szénszálas modell pirosban érkezik, a zafírkristály pedig feketében. Mindhárom órában a 1241 óraművet használják és természetesen a flyback funkció is elmaradhatatlan, aminek a segítségével egy mozdulattal nullázhatjuk és újraindíthatjuk a mérést. Az óra 72 óra járástartalékkal bír.

Big Bang Scuderia Ferrari 90th Anniversary
A limitált kiadású sorozat 90 darabban készül el. Az áruk a zafírkristály esetén 65900 svájci frank, a platina esetén 38900 svájci frank, a 3D szénszálas modell esetén pedig 32900 svájci frank körül alakul.