Kezdőlap Hírek Dizájn Lufiszobrok

Lufiszobrok

1051
0
Masayoshi Matsumoto

Masayoshi Matsumoto régóta művészeti alkotások alapanyagaiként gondol a ballonokra, és kollekcióját hetente új élethű állatfigurával gazdagítja.

Masayoshi Matsumoto A formákkal, színárnyalatokkal és különböző megjelenítési módokkal játszó japán művész gyakorlatilag bármilyen állatról képes lufiszobrot készíteni – és most meg is tanítja, hogyan kell.
Masayoshi Matsumoto Matrica, filctoll vagy egyéb dekoráció használata nélkül, különböző textúrájú és színű lufikból készíti a szobrait. Népszerű Instagram-oldalán bemutatja a munkafolyamat egyes lépéseit, hogyan s miként kell hajtogatni a léggömböket, hogy végül állatfigurákat kapjunk.

Masayoshi Matsumoto „Úgy gondolom, érdemes bevezetni másokat a lufihajtogatás művészetének rejtelmeibe,” nyilatkozta a japán művész, „és az is örömet okoz, mikor sikerül olyan alkotást létrehoznom, amivel elégedett vagyok”.
Masayoshi Matsumoto Instagram-posztjainak és a Youtube-on elérhető videóinak egyaránt célja, hogy megtanítson másokat is a lufihajtogatás művészetére, és bebizonyítsa annak sokszínű és tartalmas mivoltát.

Masayoshi Matsumoto „Általában, ha az emberek a lufihajtogatásról hallanak, rögtön pudlikra meg hasonlókra gondolnak”, fejtette ki. „De én szeretném, ha látnák, hogy van ennek egy olyan módja, ami időigényes és összetett munkákat eredményez.”

Masayoshi Matsumoto