Kezdőlap Hírek Órák Művészi részletekkel van tele az új Chanel J12 luxus karóra

Művészi részletekkel van tele az új Chanel J12 luxus karóra

1870
0

A J12 2000 óta a modern, sportos luxusórákat képviseli. A modell férfi és női kivitelben is készült, és most egy új sorozatot készítettek belőle, amely újragondolt formatervvel és innovatív óraszerkezettel érkezik.

Chanel j12

Nincs is nehezebb egy tervező számára annál, mint amikor egy meglévő órát kell átalakítania, főleg, ha egy olyan ikonikus darabról van szó, mint a J12. Arnaud Chastaingt mégis vállalta a kihívást. A változtatások aprók, azonban jelentősek. Ha egymás mellé rakod a régi és új modellt, könnyen észreveszed a különbségeket.

Chanel j12
Az eleganciának nem kell szembetűnő dolognak lennie. Inkább finom és harmonikus tulajdonság, csak úgy, mint a J12 gyönyörű óratokja. A 38 milliméteres óratok egy forgatható lünettával kezdődik. A számlap is megváltozott, az óra új óramutatókat és percmutatókat kapott, egyébként fekete és fehér színben is megrendelheted. Természetesen a szíjat is tovább finomították, sokkal gömbölyűbb formát kapott.

Chanel j12
A 12.1 óramű a Kenissi tervezőasztalán született meg. A nyitott rotoros óramű akár 70 óra járástartalékkal rendelkezik.
A J12 Phantom verzióján az időmérő elemek összeolvadnak a fekete-fehér környezettel, a másik modellt pedig tizenkét gyémánt díszíti. A klasszikus verzió ára 5300 euró, a Phantom 5500 euró, a gyémánttal körbeölelt óra pedig 6500 euró.