Kezdőlap Hírek Dizájn Nem babra megy a játék

Nem babra megy a játék

819
0
Teniszező bab

A holland Bowling és Kimchi ügynökség „teniszező babja” egy olyan csomagolási koncepció, amely egy teniszlabda-csomagolást egy gigantikus és egyben praktikus zöldbabbá változtatta.

A terméket egy egyedi hordozóként fejlesztették ki, amely kreatív játékosságával is arra sarkallja a gyerekeket, hogy többet tartózkodjanak a szabadban.

Teniszező babEz a nem mindennapi bab egyszerre négy teniszlabda tárolására képes, illetve úgynevezett „félig matt felületű”, kemény műanyagból készült, amely a labdákat kellőképpen a helyükön tartja, de mindemellett elég puha is ahhoz, hogy elegendő mozgást biztosítson számukra.

Teniszező babA Bowler & Kimchi a „teniszező babot” alternatív teniszlabda csomagolási koncepcióként tervezte, amely kiemelkedik a tömegből és motiválja a gyerekeket arra, hogy kimenjenek a szabadba és jól érezzék magukat játék közben.

Teniszező babKemény műanyag felépítéséből fakadóan a bab négy teniszlabdát szorít össze, de mégis elég puha ahhoz, hogy elegendő mozgást biztosítson a tároláshoz szükséges csüngéshez. A termék ugyanis egy olyan horoggal egészül ki, amely a különleges bab természetes meghosszabbításként annak tetejéről nyúlik ki.

Teniszező babEz a horog lehetővé teszi a raktárban vagy a teniszpályánál található hálós kerítésen való felakakasztását és kényelmes tárolását. A „teniszező bab” elnyerte az aranydíjat a 2020-as Pentawardson.