Kezdőlap Hírek Autók Népszerű háromkerekű

Népszerű háromkerekű

757
0
Morgan

Pontosan egy évszázaddal 1910-es megalakulása után a Morgan Motor Company bemutatta retró stílusú 3 Wheeler modelljét, melyből 2011 óta 2500 darabot gyártottak, és ezzel a cég történetének legnépszerűbb autójává vált.

A tervek szerint 2021-ben a benzines háromkerekűt egy új, tisztán elektromos verzió váltja le, ezért a malverni székhelyű gyártó úgy döntött, hogy egy limitált szériával, a P101 3 Wheelerrel búcsúztatja el az aktuális verziót.

MorganA P101-ként rövidített „Project 101” a jármű utolsó benzinüzemű változata lesz, melynek elsőrangú V-twin motorját az S&S Cycle, a motorkerékpár motorok és alkatrészek szakértője gyártja.

MorganAz autó egyediségét növeli az utasülést védő fedél, az aerodinamikus keréktárcsák, az alacsonyan ülő, 9 hüvelykes fényszórók, az egyik oldalon fehér, másikon fekete kerámia bevonatú kipufogócsövek, az extra fedők, a szegecses díszítés, és más különleges P101 ismertetőjegyek.

MorganAz autó négyféle, második világháború-inspirálta matricázással rendelhető (Belly Tank, Dazzleship, Aviator és Race Car). A P101 széria mindössze 33 példányból áll majd, és az ára nagyjából 59 650 dollár lesz. Vess egy pillantást minden idők legszebb autóira is!