Kezdőlap Hírek Autók A Neuron 2 új elektromos teherautója

A Neuron 2 új elektromos teherautója

1221
0

A legtöbb gyártó még csak most készül piacra dobni elektromos gépeit, a Neuron EV viszont már valami ennél is komolyabbra készül. A startup cég nemrég lerántotta a leplet két elektromos teherautóról, amelyek forradalmasítják az autóipart.

Neuron EV

A cég MET és STAR névre keresztelt gépjárműivel meg akarja változtatni, ahogy a tehergépekről gondolkodunk. A masinák cserélhető hátsó rakodóval érkeznek, külsejük pedig egy futurisztikus szupergépre emlékeztet. A hatalmas MET kereskedelmi használatra készül, leginkább a városi igényeket kiszolgálni: logisztika, szemétszállítás, építkezés és bányászat.

Neuron EV
A STAR a Neuron elmondása szerint kerekeken guruló űrhajó lesz. Hagyományos pickupként is használható, de még kempingezni is elmehetünk vele. A startup szerint a STAR bohókás megjelenése ellenére nagyon is komoly belsőt takar.
Arról még nincs információ, hogy mikor kerülhetnek piacra ezek a gépek, azonban a közeljövőben szolgálnak majd specifikációkkal is. Persze nem a Neuron az egyetlen cég, amely elektromos teherautókat kíván bemutatni, még Elon Musk is megpengetett hasonló híreket.