Kezdőlap Hírek Autók Őrületesen néz ki a tankká alakított Bentley Continental GT

Őrületesen néz ki a tankká alakított Bentley Continental GT

1910
0

Az alkotók szerint ez a világ leggyorsabb lánctalpas járműve. Szentségtelen szörnyeteg vagy innovatív szerelemgyerek? Akár utálod, akár imádod, a Bentley Ultratank a legkülönlegesebb jármű, amit valaha láttál.

Bentley Ultratank

A felturbózott Bentley először májusban mutatta meg magát egy YouTube-csatornán, amikor a készítők betekintést engedtek a folyamatba, ami során egy Continental GT és egy tank eggyé válik. A két jármű a két pólust képviseli. Az egyik a luxussal egyenértékű, a másik pedig, nos, a katonasággal. Együtt azonban egy olyan gépet alkotnak, amelytől leesik az állad.


Az AcademeG megvette a legolcsóbb Continental GT-t, amit csak találtak (törötten, hibás váltószerkezettel), majd elkezdték átalakítani. Az elmúlt néhány hónapban az autó teljesen átváltozott. Az Ultratank pedig nemrég megmutatta erejét is, hiszen 81 mérföldes sebességgel robogott előre lánctalpakon. Persze ez nem annyira lenyűgöző, ha azt vesszük, hogy a GT akár 200 mérföld/óra sebességre is képes, azonban azért ne felejtsük el, hogy a kasztni most lánctalpakon ül.

Bentley Ultratank
Az alkotók azt mondják, még nem ez a végleges formája, de azért így is elég vagány.