Kezdőlap Hírek Órák Richard Mille hátszele

Richard Mille hátszele

1329
0

Voiles de Saint-Barth vitorlás versenyen Pierre Casiraghi, az esemény támogatója és Richard Mille nagykövet egy olyan praktikus darabot viselt a csuklóján, amit a Hét tenger meghódítására találtak ki. Hadd magyarázzuk el.

RM 60-01 Regatta Flyback Chronograph

A regatta során elsőként átlépni a vonalat elengedhetetlen ahhoz, hogy kihasználják a hátszelet, mielőtt a versenytársaik tennék ezt, és átvennék a verseny irányítását. Hogy segítsen a vitorlázóknak, a Richard Mille elővette minden szaktudását, hogy megalkossa a RM 60-01 Regatta Flyback Chronograph-ot. Amellett, hogy a flyback funkciójának és automata kaliberjének köszönhetően képes rövid időtávokat is mérni, a gyártók tudták, hogy mire van szüksége a sportág szerelmeseinek, a világ bármely pontjára is sodorják őket az áramlatok.

RM 60-01 Regatta Flyback Chronograph
A forgó lünette az 50 mm-es titán tokon képes többféle adatot is jelezni, beleértve a szélrózsa, amely az iránytű négy pontját irányítja. Két színes mutató sárga és zöld színben, fontos információkkal szolgál a startnál. Az egyik a fokokat jelzi 360-ig, a másik a 24 órát mutatja. A funkció használatához ismernie kell a helyi időt és a nap helyzetét.

RM 60-01 Regatta Flyback Chronograph

A pozíció kiszámításához az UTC jelzőt a nap irányába kell mozgatni a 9 óránál található gombbal. Második lépésként a lünettát addig kell forgatni, amíg az UTC mutatója megegyezik a lünetta külső gyűrűjén feltüntetett helyi idővel. Miután kész, az északi, déli, keleti és nyugati hosszúsági fokok a lünetta iránytűjén látható négy ponthoz igazodnak. Ez a funkció mind az északi, mind a déli féltekén könnyedén használható.

RM 60-01 Regatta Flyback Chronograph
Az RM 60-01 Regatta emellett egy visszaszámlálót is magába foglal 9 óránál egy 60 perces szkeletonizált lemez formájában. Ez az összesítő mutatja az eltelt és a még hátralévő perceket. Készen állsz?
Ára: 161,500 euró