Kezdőlap Hírek Dizájn Samurai bike

Samurai bike

Fotók: Festka -
754
0
Festka

A cseh kerékpárgyártó Festka összeállt Michal Bačák illusztrátorral, hogy megalkossák „Scalatore Samurai” néven piacra dobott legújabb szuperbiciklijüket. Felturbózva a már létező, Skalatore könnyű és kidolgozott vázát, az alkotók ázsiai témájú motívumokkal díszítették a modellt. Egészen pontosan mitológiai sárkányokkal és szamuráj harcosokkal vértezték fel a stílusos száguldásra született kétkerekűt.


FestkaA Scalatore Samurai tervezésének, elkészítésének és egyedi díszítésének folyamata összesen kilenc hónapot vett igénybe. A mindössze 6,9 kg súlyú szénváz hatékonyan reagál a versenyzők igényeire és preferenciáira.

FestkaA kerékpár olasz „Campagnolo” elektronikus alkatrészeivel van felvértezve, hidraulikus tárcsafékekkel, könnyű szénkerékekkel, egy „Schmolke” karbon ülésoszloppal, valamint THM-karbon kormánnyal, fogantyúval szerelték fel a szakavatott, német gyártók. Az abroncsokat pedig a cseh Tufo teszi hozzá az összképhez. A keretrendszer mellett a kormány központi része és a nyereg is a váz többi részével összhangban lévő díszítést kapott.
FestkaTermészetesen az ilyen egyedi darabként gyártott, személyre szabott kerékpárok nem meglepő módon egy kisebb vagyonba kerülnek. Ugyanakkor az irántuk mutatkozó növekvő érdeklődés azt jelzi, hogy a világon sok olyan kerékpáros van, aki valamiben ki szeretne tűnni a tömegből és kész fizetni azért, hogy a legmagasabb minőséget és egy egyedi tervezési kivitelezést mondhasson magáénak.

Festka„Köszönöm a Festkának, hogy egy ilyen gyönyörű, részletgazdag remekművet készített a legjobb alkatrészekből ennek a páratlan váznak a felhasználásával. Nagyon élveztem és természetesen büszke vagyok arra, hogy a Festka cslalád tagja lehetek. FestkaOlyannyira felvilanyozott a dolog, hogy már tervezem a következő projektemet – nyilatkozta a bicikli tulajdonosa Mitchell.
‘Nagyon örülök, hogy újabb alkalmam nyílt egy egyedi gyártású bicikli bemutatására a Festka számára.

FestkaIdő és munkaigényes folyamat volt, de ahogy a végeredményre nézek, egyből tudom, hogy minden belefektetett percét megérte. ”- Tette hozzá Michal Bačák.