Kezdőlap Hírek Építészet Tengerészeti oktatóközpont nyílik Malmőben

Tengerészeti oktatóközpont nyílik Malmőben

738
0
Nord architects

Az oktatóközpont a fenntarthatóságot, a klímaváltozás hatásait, valamint az emberi beavatkozás hatásait vizsgálja.

Nord architects

A koppenhágai építészeket 2014-ben kérték fel a projektre, akik a tervekben elmossák a határokat az építészet és tájkép között, így az épület szinte egybeolvad a környezetével.

Nord architects
Az új épület a tudást, tudatosságot és felelősségvállalást kívánja promotálni. A központ tárt karokkal fogad mindenkit, akiket érdekelnek ezek a problémák.

Nord architects
Az épület rendkívül rugalmas, a helyiségek szabadon átalakíthatók a folyamatosan változó technológiák és igények alapján. A látogatók egy sor kísérletben vehetnek részt, valamint folyamatos kiállításokat is terveznek. Mivel a központ közvetlen kapcsolatban áll a tengerrel, számos kültéri programot is szerveznek majd.

Nord architects
Mivel a fenntarthatóság volt a fő szempont a tervezés során, az épület vízellátó-rendszere, napelem-rendszere, valamint szellőztetése is a tanulási élmény részét képezi.

Nord architects
„A tanulás mindenhol jelen van a központban. A természet és kultúra között átjárást biztosítunk mindenki számára, akit érdekel az ember szerepe a természet ciklusváltozásaiban. A látogatók közvetlenül analizálhatják a tengeri életet.”