Kezdőlap Hírek Autók Tereptelen terepes

Tereptelen terepes

679
0
khyzyl saleem

A brit videójáték dizájner, Khyzyl Saleem egy különleges autókoncepciót mutatott be az Instagram-oldalán – egy olyan Jeep Wranglert, ami egyáltalán nem terepre készült.

 khyzyl saleem„Akik ismernek engem és a munkámat tudják, hogy szeretem szétszedni az olyan kocsikat, amiket valami konkrét célra terveztek”, írta a posztjában. „Miért? Mert megtehetem. Ez a Jeep Wrangler már jó ideje elkészült és @mike_stanceworks Model A-ja inspirálta, amit a 2018-as SEMA-n fotóztam le.”

 khyzyl saleemA Jeep Wrangler koncepcióhoz Khyzyl Saleem leengedte az eredeti modellt, így a szabad magassága nagyjából akkora, mint egy versenyautónak. De bizonyos részletek, mint például a Fuel Offroad Beadlock kerekek és a sárhányók arra utalnak, az új koncepció is kalandvágyó autó, amely inkább erős, semmint gyors. A felfüggesztést levegővel oldaná meg, hogy a sofőr könnyedén megemelje a kocsit, amikor csak szükséges.

 khyzyl saleemAz autókoncepciót az egyedi tervezésű Model-A ihlette, melyet a Las Vegas-i SEMA show alkalmával fotózott le a dizájner.
„Felidéztem, leengedtem, és felturbóztam, szimplán a hecc kedvéért készült ez a koncepció, és még nem kapott fényezést (csak később fog), de ANNYIRA JÓL ÁLL NEKI a @fueloffroad felni. Vagy nagyon tetszeni fog, vagy nagyon nem” – áll még az Instagram-posztban.