Kezdőlap Hírek Építészet Tetőablakból terasz

Tetőablakból terasz

2291
0

Az ablakgyártó Velux egy új rendszerrel állt elő, amely nemcsak fényt és levegőt enged be, de egy extra balkont is ad az otthonodhoz. A Cabrio elnevezésű ablakrendszer tökéletes a tetőtéri szobákhoz vagy más sötét belső terekhez egy háromszög tető alatt.

Velux

A Velux Cabrio rendszere tetőablakból néhány másodperc alatt balkonná alakítható. Úgy építik be, mint egy tetőablakot, de kétféleképpen lehet kinyitni, így balkon is lehet belőle.

Velux

Azért, hogy ezt az eredményt az ablak felső része fel van függesztve, így kifelé és felfelé nyílik, míg az alsó rész egy átlátszó erkéllyé nyúlik ki, oldalsó korlátokkal. Nemcsak extra négyzetméterrel egészíti ki a belső teret, hanem friss levegőt és természetes fényt is biztosít a sötét területeken.

A Velux Cabrio rendszere fenyőburkolattal érezik a belső oldalon, és több keret színe közül lehet választani a külső részhez. Az ablak egy méretben kapható. A telepítési díj egy tetőablak cseréje esetén a 4,450 – 4,850 dollár, egy teljesen új rendszer telepítése pedig 5,350 – 5,950 dollár.