Kezdőlap Hírek Autók Urbánus vízió

Urbánus vízió

644
0
MINI Vision Urbanaut

A MINI a #NEXTGen 2020-as felvonásán tartja meg a MINI Vision Urbanaut digitális tanulmányautó exkluzív világpremierjét. A forradalmi koncepció a lehető legapróbb alapterületen kínálható maximális utastér és abszolút sokoldalúság vadonatúj értelmezését váltja valóra.

MINI Vision Urbanaut A tanulmányautó három MINI pillanat – a „Chill”, a „Wanderlust” és a „Vibe” – képében mutatja be a modell végtelenül széles alkalmazási területeit, amelyek messze túlmutatnak a vezetés élményén.
MINI Vision Urbanaut A „Chill” pillanat az autót a nyugalom szigetévé varázsolja, ahol a brit prémiumgyártó ügyfele számára garantált a pihentető utazás – vagy éppenséggel a munkához szükséges, teljes koncentráció.

A „Wanderlust” pillanat a vezetés élményéről szól, amelyben a vezető a MINI Vision Urbanaut teljesen automatizált járművezetési funkcióit és a hagyományos vezethetőséget egyaránt választhatja.

MINI Vision Urbanaut A „Vibe” pillanat az emberekkel töltött minőségi időt helyezi a középpontba, miközben az autó minden korábbinál nyitottabbá válik.
MINI Vision Urbanaut A modell karosszériája és utastere az aktivált MINI pillanat sajátosságai szerint változik, a lehető legnagyobb élményt garantálva.

MINI Vision Urbanaut Az átfogó felhasználói élményt éltető kialakítás, a fenntartható anyaghasználat és a tisztán elektromos meghajtás a minden részletre kiterjedő koncepció része.