Kezdőlap Hírek Green Man 100 mérföld

100 mérföld

1366
0

A Brekr végre lerántotta a leplet az első elektromos robogójáról, a Brekr Model B-ről. A pehelykönnyű alumíniumból készült váz mellé két akkumulátor dukál, amelyek akár száz mérföld hatótávolságot képesek biztosítani.

Brekr Model B-

A Brekr Model B két variációban érhető el: az egyik legnagyobb sebessége 25 km/óra, a másiké pedig 45 km/óra. A gépet egyedi első és hátsó felfüggesztéssel látták el, így a kátyúkat meg sem érezzük majd kirándulás közben. A 2800 lumen fényerejű fényszórók segítségével pedig bármilyen időjárásban jól látható a kétkerekű.

Brekr Model B-
A GPS-modult a Brekr applikáción keresztül vezérelhetjük. Itt ráadásul az akkumulátor töltöttségét, valamint a jármű pontos helyét és állapotát is nyomon követhetjük. Az egész motor csupán 62 kilogrammot nyom, így ez az egyik legkönnyebb elektromos moped.

Brekr Model B-
A leendő tulajdonosok személyre is szabhatják járgányukat. Az előrendelés 9 dollárba kerül, így ha kifizettük a díját, máris elkezdhetjük a tervezést. A moped ára 3890 euró, azonban 2020 tavasza előtt nem kezdik el a gyártást.

Brekr Model B-

Brekr Model B-