fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Hublot bemutatta a Big Bang Unico Sorai limitált kiadású karóráját

0

Kevin Pietersen és a SORAI (Save Our Rhinos Africa and India) közreműködésével született meg ez a lenyűgöző szafarit idéző karóra. A csupán száz darabban elkészülő modell eladásából származó bevételekkel a Care for Wild alapítványt fogják támogatni, akik újszülött, árva rinocéroszok megmentésével foglalkoznak, valamint a South African National Parks ügynökséget.

Hublot Big Bang Unico Sorai

Kevin Pietersen

A Big Bang karóra Magic Gold, titán és zafírkristály felhasználásával készült. Azonban igazi különlegessége a SORAI által fejlesztett kerámia óratok. A matt bézs skeleton számlapon rinocérosz motívumok vannak, a minta elrendezése pedig nagyban hasonlít a Hublot Classic Fusion Orlinski modellre.

Hublot Big Bang Unico Sorai
A bézs részletek gyönyörű kontrasztot teremtenek anélkül, hogy rontanának az esztétikumon. A 3 óránál található számláló könnyen kivehető a hasonló színek ellenére is. A dátumot az óra- és percszámláló között tudjuk leolvasni.

Hublot Big Bang Unico Sorai
Az órát bézs NATO óraszíjjal, valamint camouflage gumiszíjjal rendelhetjük meg. A Hublot ráadásul olyan technológiát alkalmaz a szíjak elkészítésénél, amivel gyönyörű mintákat tudnak létrehozni rajtuk.

Hublot Big Bang Unico Sorai
Az óra akár száz méterig vízálló, és 72 óra járástartalékkal rendelkezik. A SORAI órát Hublot HUB1242 UNICO óramű hajtja. Ára 24 ezer dollár.

Hublot Big Bang Unico Sorai

Hublot Big Bang Unico Sorai

Hublot Big Bang Unico Sorai

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «