Kezdőlap Hírek Autók A Hankook abrocsokon hasít a MINI JCW

A Hankook abrocsokon hasít a MINI JCW

784
0
Hankook

Az autó és a kifejezetten a járműhöz fejlesztett Hankook abroncskollekció tökéletesen illik egymáshoz: Az új, világszerte mindössze 3000 példányban legyártott MINI John Cooper Works GP kizárólag a Hankook vadonatúj ultra-ultramagas teljesítményű (UUHP) nyári abroncsaival, a Ventus S1 evo Z-vel lesz kapható.

Azok számára, akik ki szeretnék próbálni a MINI John Cooper Works GP teljesítményét, a Hankook a közúton is használható Ventus TD (a TD a Track Day rövidítése) versenyabroncsot ajánlja, amellyel a jármű legfőbb tulajdonságai a versenypályán is megmutatkoznak.

HankookA téli szezonban a csúcskategóriás MINI biztonságos vezetéséről a Hankook ultramagas teljesítményű (UHP) téli abroncsa, az I*A MINI és a Hankook fejlesztőmérnökei nagy figyelmet szenteltek annak, hogy a kocsi és a Hankook mindkét nyári abroncsa, a Ventus S1 evo Z és a Ventus TD is helyt álljon a legnagyobb kihívásokat jelentő versenypályákon is – egyfelől az olaszországi Nardòban, másfelől a Nürburgring legendás Nordschleife nyomvonalán. Az új MINI John Cooper Works GP a brit márka leggyorsabb, közúti használatra is engedélyezett autója: a 306 lóerős motor mindössze 5,2 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/h-ra.

HankookA kiemelkedő kormányozhatóság, a fantasztikus köridők és a száraz körülmények között egyedülálló fékteljesítmény azok a jellemzők, amelyek a fejlesztés központjában álltak, amikor a Hankook ehhez a kivételes MINI modellhez elkészítette mindhárom abroncsát. „Nemcsak hatalmas dicsőséget, hanem komoly felelősséget is jelent, hogy mi lehetünk ennek a versenyzői vénával ellátott autónak a kizárólagos beszállítói.
HankookAz összes abroncsot kifejezetten ehhez a csúcskategóriás MINI-hez fejlesztettük és adaptáltuk, de a Hankook Ventus S1 Evo Z már betekintést nyújt a Hankook közeljövőben megjelenő UUHP abroncsaiba. A Ventus S1 evo Z egy új korszak kezdetét jelzi a Hankook csúskategóriás abroncsportfóliójában.