Kezdőlap Hírek Autók A Kia bemutatja a Sportage Black Edition

A Kia bemutatja a Sportage Black Edition

822
0
Sportage Black Edition

A Kia Motors ma bemutatta a Sportage Black Edition-t, mely látványos, fényes fekete külső elemekkel érkezik.

A Black Edition gyártása már elindult a Kia szlovákiai, zsolnai üzemében, az európai értékesítés pedig még idén decemberben megkezdődik.

 Sportage Black EditionTermészetesen a Sportage Black Edition is a márka egyedülálló 7 év vagy 150 000 kilométeres garanciájával érkezik. Emilio Herrera, a Kia Motors Europe ügyvezetője elmondta: “A kifejezetten az európai piacra szánt Black Edition látványos külső elemekkel teszi még feltűnőbbé és vonzóbbá a Sportage megjelenését, miközben új lehetőségeket is kínál arra, hogy a vásárlók ízlésük szerint alakíthassák autójukat.

 Sportage Black EditionA Sportage európai kínálatunk egyik sikermodellje, s mint ilyen, tökéletesen képviseli a hagyományos Kia értékeket: látványos megjelenés, innovatív technológiák, és magas minőség.” A Black Edition fényes fekete kiegészítőkkel teszi még látványosabbá a Sportage lendületes vonalait. Új a hűtőmaszk kerete és rácsozata is, más a lökhárítók betétje, és átalakultak az első fényszórók, a ködfények, és a tetősínek is.

 Sportage Black EditionMindezeken kívül az orr és a küszöbök hagyományosan fényes elemei itt szintén feketék. A Black Edition Kia emblémái sötétek, és a hagyományosan krómozott Sportage felirat is fényes feketére változott, ráadásul a teljes csomagtérajtón keresztülhúzódik.

 Sportage Black EditionA 17 colos könnyűfém keréktárcsák színe fekete, középen sötétített Kia jelvénnyel, az ajtókilincsek pedig a karosszériával azonos színűek, nem pedig krómozottak, mint a többi modellen. Az új limitált kiadás ötféle színben elérhető, valamennyi tökéletesen passzol a külső “sötétített” hangulatához: Pearl Black, Deluxe White, Infra Red, Lunar Silver és Blue Flame. A Black Edition üléskárpitja szövet, kormánya, váltógombja és könyöklői pedig bőrhuzatúak.

 Sportage Black EditionMagyarországon a Sportage Black Edition az 1,6 literes T-GDi (turbós, közvetlen befecskendezéses) 177 LE-s benzinmotorral elérhető, melynek forgatónyomatéki csúcsa 265 Nm. Itthon a Sportage Black Edition manuális váltóval érhető el.