Kezdőlap Hírek Autók A Hyundai a 2020. – „valódi fejlődés van a levegőben”

A Hyundai a 2020. – „valódi fejlődés van a levegőben”

842
0
Hyundai

A Hyundai Motor a „valódi fejlődés van a levegőben” tematikája köré rendezi jelenlétét a március 5-15. között megrendezésre kerülő 2020. évi Genfi Autószalonon. A vadonatúj i20 és az új i30 világpremierje mellett a Hyundai legfrissebb tanulmányautóját is kiállítja Genfben, mint a vállalat ‘érzéki sportosság’ dizájnfilozófiájának legújabb kiterjesztését.


A „valódi fejlődés van a levegőben” a Hyundai új márkaszintű jövőképére: ‘az emberiséget szolgáló fejlődés’ szemléletre utal, amelynek szellemében a Hyundai a mobilitás emberközpontú megközelítésével igyekszik tökéletesebbé tenni az emberek életét. A „valódi fejlődés” nem csupán azt mutatja meg, hogy a Hyundai merre tart, hanem azt is, hogy milyen nagy utat tett meg eddig.

Hyundai
A Hyundai emellett az „optimista futurizmus” formai filozófia új fejezetét is bemutatja, amelyben a természet és a technológia, az érzelmek és a praktikum egyensúlyára törekszik. A filozófiához kapcsolódóan a Hyundai bemutatja globális és moduláris elektromos padlólemezére épülő, új elektromos tanulmányautóját.

Hyundai
A vadonatúj i20 és az új i30 egyaránt a 2020. évi Genfi Autószalonon ünnepli világpremierjét. A vadonatúj i20 minden részletében új formavilággal lép színre: ez lesz a márka első olyan Európában kapható típusa, amely a márka legújabb formanyelvét, az ‘érzéki sportosságot’ tükrözi. Az i30 ugyancsak átfogó megújuláson esett át. A vállalat bevezeti a népszerű i30 kombi N Line verzióját, azaz most először az i30 család minden karosszériaváltozatához elérhető lesz ez a sportos felszereltségi szint.
„Az idei Genfi Autószalonon bemutatjuk, hogy a Hyundainál valódi fejlődés van a levegőben. Az év végére modellkínálatunk több mint háromnegyede elérhető lesz részben vagy teljesen elektromos kivitelben.” – mondta Andreas-Christoph Hofmann, a Hyundai Motor Europe marketingért és termékekért felelős alelnöke. „Nagy izgalommal mutatjuk be új elektromos tanulmányautónkat, valamint természetesen a most először látható, vadonatúj i20 és új i30 modelleket.”