Kezdőlap Kiemelt A Kryptonról kapott üzeneteket is megfejti az új Superman Watch

A Kryptonról kapott üzeneteket is megfejti az új Superman Watch

1190
0
Undone x Superman Watch

Az Undone legújabb modellje a Superman Watch. Az Acélember ihlette óra a Batman 80. évfordulója alkalmából került megalkotásra.

Undone x Superman Watch Az Undone x Superman Watch 339 dolláros árcímkét kapott, ami ahhoz képest, hogy mennyire egyedi és milyen minőségi anyagokat használtak fel hozzá, nagyon jó árnak bizonyul. Hordható darab lett és még a Superman Krypton-ról kapott üzeneteit is megfejthetjük vele. Az 1943-as eredeti “Secret Superman Code” felújított változata az előlap elmozdításával a kriptioni nyelven íródott titkos üzenetek dekódolására is képes.

Undone x Superman Watch Rendkívül jellegzetes, harcra edzett, homokfúvott, PVD borítású fegyver acélból készült tok matt fekete taktikai gumi szíjjal és tompított színekkel adja a “Kryptonian Battle Armour” érzését.

Undone x Superman Watch Az Undone x Superman Watch apró utalásokat tesz Superman ikonikus színeire, a vékony kék percmutató sávval és a piros felhúzó gombbal és másodperc mutatóval, valamint a számlap kiemelésével. Superman földönkívüli eredetére is utal a “Kryptonian” szó mind angolul, mind kriptoni írásjegyekkel való megjelenése a “Meteorite” mintázatú számlapon.

Undone x Superman Watch A gyűjtőknek szánt darab kriptoni dekódolást is rejt, ami nagyon népszerűvé teszi. Mivel 350 dollár alatt kínálják és jelenleg előrendelhető, jobb igyekezni, nehogy lemaradjunk róla.