Kezdőlap Hírek Autók A Mjotim vintage e-rollere

A Mjotim vintage e-rollere

690
0
Mjotim

A Yifeeling Design Lab retro stílusban pompázó Mjotim e-rollerét azért gyártották, hogy megfeleljen a mai technológiai elvárásoknak, mindeközben pedig tisztelettel adózzon a motoros robogók kezdeti, meghatározó képviselői előtt is.

MjotimA rollerek tipikus felépítéséhez igazodva a Mjotimot úgy tervezték, hogy állva lehessen vele suhanni, miközben a jármű motorját a belsejébe rejtették, a sebességfokozatokra vonatkozó információkat pedig a kormányoszlopon tüntették fel.

MjotimA kormányrúdon pedig két olyan klasszikus fogantyú található, amelyek ebben az esetben elsősorban kormányzásra szolgálnak.

MjotimA kormány jobb oldalán található képernyő a sebességről tájékoztatja a vezetőt, egy a baloldalon található fékarral pedig a száguládsunkat tudjuk szabályozni.

MjotimA kormányoszlop közepén egy fordulatszámmérő jelzi az információra éhes vezetők számára a kerék forgási sebességét, valamint ugyanitt találjuk a roller irányító paneljét is, amely a következő gombokat foglalja magába: egy ki-bekapcsoló gombot, egy zárógombot.

MjotimA fordulatszámmérő és a teljesítményszabályozó gombok alatt egy kis rekesz kapott helyet, arra az esetre ha napjaink kétkerekű lovasaniak bármikor szüksége lenne némi pakolási lehetőségre. Mjotimnak egy fényszórója van, amely kötelességtudóan néz szembe a forgalommal amennyiben az esti órákban leugrunk a kisboltba, vagy éppen hazafelé tartunk a munkából.

MjotimA robogó hátsó kerekének tetején egy hátsó fényforrás is helyet kapott, hogy az autók és a gyalogosok is időben észrevegyék a jelenlétünket attól függetlenül, hogy éppen milyen késői időpontban pattantunk fel a kedvenc rollerünkre.

MjotimA Mjotim jól megoldja elvárt feladatát, nevezetesen, hogy az utasait eljuttassa A pontból a B pontba, és közben mindezek tetejébe még mutatós is. Égetett, természetes bőrből készült, emblematikus retro színvilággal.

MjotimA Mjotim gyakorlatilag 1967-ből származó a kor több emblematikus használati tárgyát magába tömörítő időutazó, és mostanság talán pont erre van szükségünk – Egy nagy adag minőségi nosztalgiára, modern köntösbe csomagolva, hogy ezáltal is képesek legyünk elfogadni 2020 kihívásait és jó érzéseink lehessenek az eljövendő év kapcsán.

MjotimEz a stílusos suhanásra termett járgány tulajdonképpen ihletett merített egy Royal írógépből, egy lóherezöld Porscheból és a csillogó Schwinn kerékpárokból egyaránt. A Mjotim tervezői azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy a fiatal szakemberek és városlakók számára olyan közlekedési móddal álljanak elő, amely nemcsak biztonságosan viszi a őket kívánt végcéljuk helyszínére, hanem az utazás örömteli élményét még vintage stílusjegyekkel és hangulatokkal is megfűszerezi.