Kezdőlap Kiemelt “Az órák teknőse”

“Az órák teknőse”

851
0
TAG Heuer

Idén a TAG Heuer luxus órakészítő cég három Aquaracer karórát mutatott be, amelyek avantgárd kialakításukkal erősítik a sportos kollekciót. Az órák egyedi, korábban nem látott stílust képviselnek a márka történelmében. Az első karóra stílusos olajzöld színű, míg az ezt követő két modell trendi teknőspáncél mintázatú lünettával készül.

Az Aquaracer kollekció óceán által inspirált örökségéhez hűen a sportos és színes, speciális kiadású karórák tökéletesen illeszkednek a vízi és vízparti kalandokhoz. Ideális társ viselője számára a kedvenc nyári tevékenységek során, azonban az őszi szezonban is tökéletes választásnak bizonyulnak, hiszen az olajzöld, kék és barna színek is passzolnak az évszak legdivatosabb árnyalataihoz.

TAG HeuerA trendi olajzöld szín a TAG Heuer Aquaracer karóra számára markáns, laza stílust kölcsönöz

Az Aquaracer kollekcióhoz először csatlakozva az Aquaracer 43 mm Khaki speciális kiadás kortárs módon kombinálja a határozott szövet szíjat és a kifinomult antracit sunray csiszolt számlapot. Az alumínium egy irányban forgó lünettát és a tüske csattal rendelkező szíjat olajzöld szín teszi teljessé. A 43 mm-es quartz karóra polírozott, finoman csiszolt acél tokkal kerül forgalomba. Az Aquaracer hagyományához hűen a ródiummal futatott óra-, perc-, és másodpercmutatók fehér Super-LumiNova® bevonattal rendelkeznek. A számlapon 3 óránál négyzetes dátumablak található. Az alkalmi és egyben mindennapi viseletre alkalmas Aquaracer modell hátlapjára vintage búvársisakot és a vízállóság jelzéseit gravírozták: 300 méter/1000 láb.

TAG HeuerTAG Heuer első teknőspáncél mintázatú modellje

Az óceán hullámain tükröződő napsugarak által inspirálva a luxus órakészítő cég csodaszép teknőspáncél mintázatot álmodott meg az Aquaracer lünettájára innovatív gyanta technológia alkalmazásával. A sötét- és világoskék árnyalatok egy hajó fedélzetéről látható óceán felszínére emlékeztetnek. A hatást a kék sunray csiszolt, vízszintes vonalakkal díszített számlapja egészíti ki. Az Aquaracer 43 mm Tortoise Shell Effect speciális kiadás kortárs barna teknőspáncél mintázatú lünettával és fekete sunray csiszolt, vízszintes vonalakkal díszített számlappal is elérhető. A kék társához hasonlóan a mintázat innovatív gyantahatással készült – a TAG Heuer történetében először.

TAG HeuerA karóra funkcionalitását tovább erősíti az egy irányban forgó lünetta 60 perces skálája és a négyzetes, nagyító lencsével felszerelt dátumablak 3 óránál. A ródiummal futtatott indexek, óra-, perc- és másodpercmutatók fehér Super-LumiNova® bevonattal rendelkeznek, amely minden fényviszony mellett könnyű olvashatóságot biztosít. A speciális kiadású modellekben a márka más újdonságot is bevezetett: alligátorbőr mintázatú, pillangózárral és dupla biztonsági nyomógombbal ellátott gumi szíjat. Az újítások lehetővé teszik a luxusóra kényelmes viselését, miközben minden hajózással kapcsolatos tevékenység élvezhető. A 43 mm-es karórák polírozott és finoman csiszolt rozsdamentes acélból készültek automata Aquaracer Calibre 5 szerkezettel. A rozsdamentes acél menetes hátlapra vintage búvársisakot és az Aquaracer lenyűgöző vízállóság jelzéseit (300 méter/1000 láb) gravírozták.