Kezdőlap Hírek Autók Cybertruck 2.0

Cybertruck 2.0

937
0
Cybertruck 2.0

Elon Musk a hírek szerint már 600 000 előrendelésnél tartó futurisztikus elektromos pick up-ja igencsak megmozgatta az autók iránt rajongó tervezők fantáziáját, így újabb és újabb átiratai születtek a brutális elektromos pick up-nak.


Cybertruck 2.0A legtöbben egyszerűen csak még erősebbé tennék az alapesetben sem gyenge amerikai szörnyeteget Khyzyl Saleem azonban egy igazán szexi sportkocsit „épített” a Cybertruck-ból.

Cybertruck 2.0A nemes egyszerűséggel Cybertruck 2.0 névre hallgató sportautó pedig úgy néz ki, mintha Bertone stílusában egy rally versenyautó és Batman Batmobile-jének a szerelemgyereke lenne. A mára már megszűnt olasz tervezőiroda, a Bertone nevéhez olyan autók köthetőek, mint az Alfa Romeo Carabo, vagy az 1959-es Ferrari 250 GT SWB, melyek jellegzetes „Bertone” stílus vonalai és ívei Saleem Cybertruck 2.0 koncepcióján is megfigyelhetőek.
Cybertruck 2.0Musk sokszögű alkotása az íves első sárvédők révén végre kapott egy kis ívet, miközben a hátsó sárvédők túlnyúlásai csak tovább hangsúlyozzák az egész autó szögletességét.

Cybertruck 2.0A formaterv másik jellegzetessége, hogy a hatalmas terepgumik ellenére a lehető legkisebb hasmagasságot kívánta Khyzyl elérni, ami egy sportos, rally versenyautós érzetet ad a koncepciónak. Cybertruck 2.0„Ne értsenek félre, imádom, amit Elon csinál, áttörve a határokat ezzel az őrült dizájnnal” – tette hozzá az alkotó, Khyzyl Saleem. „Én egyszerűen csak a saját ízlésemet szerettem volna ehhez még hozzáadni.”