Kezdőlap Hírek Építészet Fából barlang a görög hegyekben

Fából barlang a görög hegyekben

952
0
Apostolos Mitropoulos Thanos Zevros -Tenon Architecture

Apostolos Mitropoulos Thanos Zevros a Tenon Architecture-től egy faragott fa barlangot tervezett és épített a Hyades Mountain Resort területén, mely Görögország déli részén, a Trikala Corinthias régió alsó szélén fekszik.

Apostolos Mitropoulos Thanos Zevros -Tenon ArchitectureA projekt meleg fogadtatással és barátságos vendégszeretettel várja látogatóit, kétágyas szobáival a hullámos faszerkezetben. A hely magában foglal egy konyhát, fürdő szobát, nappalit kandallóval, igazi menedékhelyet kínálva a vendégeknek a Ziria-hegy lejtőin.

Apostolos Mitropoulos Thanos Zevros -Tenon ArchitectureA Tenon Architecture a Hyades Mountain Resort meglévő területén teremtette meg a projekt alapjait, melyet egy fa barlanggá alakítottak.

Apostolos Mitropoulos Thanos Zevros -Tenon ArchitectureAz athéni székhelyű stúdió az egykor menedéket és biztonságot kínáló barlang minőségből igazi modern vendéglátóhelyet alkotott.

Apostolos Mitropoulos Thanos Zevros -Tenon ArchitectureKarakterét a teljes vonalon végigfutó íves fa felületek adják, a tér barátságos és meleg, valamint megőrizte a természetes menedék érzetét.

Apostolos Mitropoulos Thanos Zevros -Tenon ArchitectureA projektet a helyszínen építették fel, alapvető anyagul a fát használták.

Apostolos Mitropoulos Thanos Zevros -Tenon ArchitectureA tér két részre oszlik, a fő, barlangszerű oldalra, melyben a szobák találhatók és az épület első része, melyet a hatalmas ablakok karakterizálnak, kilátást kínálva a környező természetre