Kezdőlap Hírek Autók Fordot kapott A Cápák között két vállalkozónője

Fordot kapott A Cápák között két vállalkozónője

1412
0
Ford

Idén tavasszal a Ford Magyarország is támogatta az RTL Klub a Cápák Között üzleti showműsorának harmadik évadát.

Ford„A showműsor kínálta egyedülálló lehetőséggel élve a Ford Magyarország örömmel támogatta a vállalkozók és befektetők egymásra találását. A támogatás részeként a Ford Magyarország felajánlotta, hogy egy, a showban sikeresen szereplő vállalkozás fejlődését segítve egy Ford haszongépjárművet biztosít 1 éves használatra. A kiválasztott vállalkozás, amelynek fejlődését alapvetően tudja segíteni egy tehergépkocsi, a cég igényeinek leginkább megfelelő haszonjárművet használhat majd, hozzájárulva ezzel a növekedéséhez és a további sikereihez.” mondta el Szabó Attila, a Ford Magyarország ügyvezető igazgatója.

Ford„A műsort hétről hétre figyelemmel kísérve azonban nem csak egy, hanem két vállalkozót is alkalmasnak ítélt a házi zsűri. Örömmel jelentem be, hogy a Nyári Fruzsina, a Flora MiniWash tulajdonosa és csapata munkáját egy zöld rendszámos Ford Transit Custom Plug in Hybrid segíti, mely a városi áruszállításban ideális partnere a vállalkozásoknak. Szabó Ágnes, az Agni’s Táskák tulajdonosa pedig egy Ford Ranger Raptorral szállíthatja majd a táskákhoz szükséges faanyagot a műhelybe.” – tette hozzá Szabó Attila.

FordA Ford márka több mint 110 éves története során, szerte a világon, számos alkalommal vállalt kezdeményező, úttörő szerepet a vállalkozások, kisvállalkozók támogatásában, mellyel aktívan segítette egyes szolgáltatások, iparágak fejlődését. A Ford haszongépjárművei a szó szoros, és átvitt értelmében is a vállalkozások motorjai. A Ford haszonjárművek praktikus, korszerű, megbízható, és alacsony üzemeltetési költségű modelljei hozzájárulnak nem csak a vállalkozások mobilitásához, de a cégek folyamatos fejlődéséhez, és a díjnyertes designnal a megjelenéséhez is. Európa vezető haszongépjármű gyártójaként pedig céljuk, hogy hagyományosan megbízható személy- és áruszállító modelljeikben olyan innovációkat tegyenek elérhetővé elsőként a piacon, mint a környezetbarát hibrid és elektromos technológiák széles portfóliója, vagy a Ford Pass Pro üzleti flottakövető alkalmazás.

FordA Flora MiniWash elsősorban babakocsik teljeskörű, professzionális tisztítását és fertőtlenítését végzi. Egyéb kiegészítő babaholmik tisztításával is foglalkozik, mint hordozó, autósülés vagy mózeskosár, bababölcső, etetőszék. Emellett ügyfeleik élhetnek két kényelmi szolgáltatásukkal is, a Ford Transit Plug-In-Hybriddel háztól-házig mennek, és akár prémium csere babakocsit és ülést is biztosítanak a tisztítás idejére.

FordAz Agni’s márka tulajdonosa, Szabó Ágnes női kézitáskákat, pénztárcákat, telefontokokat készít, fa és marhabőr kombinációjával mahagóni, cseresznye, dió és tölgy lemezekből.
Termékeiket a MANK Nonprofit Kft. szakértői bizottsága szerzői jogvédelem alá eső, nem ipari gyártástechnológiával készült iparművészeti alkotásnak minősítette.