Kezdőlap Hírek Gasztrokultúra Gordon Ramsay száz új éttermet nyit az USA-ban

Gordon Ramsay száz új éttermet nyit az USA-ban

1032
0

A séf egész Amerikát le akarja igázni. Gordon Ramsay 100 millió dollárt kapott, hogy a következő öt évben száz új éttermet nyithasson az Egyesült Államokban. Jelenleg nyolc éttermet üzemeltet az országban, többek között Las Vegasban és Atlantic Cityben.

Gordon Ramsay

A projekthez a Lion Capital nyújtott segítséget egy nagy összegű befektetéssel. „Nem álltam rá készen, hogy egyedül másszam meg ezt a hegyet. Körülbelül 15 évre lett volna szükségem hozzá, de így már menni fog.” – mondta Ramsay a Forbes magazinnak.
Ramsay azt ígéri, hogy nem egyetlen koncepcióból fog építkezni, inkább egy mixet akar összeállítani, amelynek részét fogja képezni egy steak étterem, egy grill, valamint egy fish&chips hely is.

Gordon Ramsay
Persze ezek távol állnak a tőle megszokott Michelin-csillagos éttermektől. Ramsay keze alól a világ legjobb séfjei kerültek ki, köztük Guy Savoy és Marco Pierre White, így biztosan most is tudja, mit csinál. A bővítés megnégyszerezi Ramsay birodalmát, amely jelenleg 35 helyen van jelen a világban. Csak az idő mondhatja meg, hogy rémálom lesz-e az álomból.