Kezdőlap Hírek Órák Hipnotikus idő

Hipnotikus idő

1552
0

A 2017-ben alapított Humism designstúdió újraálmodja az időt. Számukra egy karóra több egy időmutató szerkezetnél. Ehelyett az óra a festővászon, amelynek van egy egyedi sajátossága: a mozgás. Ezzel a mozgással pedig a Humism vizuális szépséget akar teremteni, sőt, akár filozófiai jelentést is akar adni a szerkezetnek.

Humism

A kinetikus művészeti mozgalomból inspirációt merítve készültek el ezek a különleges darabok. A kinetikus művészek elkülönítik magukat a hagyományos művészeti ágaktól, hiszen ők a mozgáson keresztül mutatják be elképzeléseiket.

Humism
Az innovatív vizuális élmények pedig új, interaktív kapcsolatokat teremtenek a művész és befogadó között, aki az alkotás részévé válik a mozgás által. Ezeken az órákon már nem számok szerepelnek, csak a tiszta szépség. Persze szükség van egy biztos alapra is, így a Humism csak a legmegbízhatóbb óraműveket használja a szerkezetekben.


Az idő már nem csak egy szám. Az idő szépség, művészet. A jelent nem tervezgetnünk kell, hanem értékelnünk, hiszen az idő múlása lenyűgöző és inspiráló. A Humism óráit aprólékos gondossággal állítják össze minőségi anyagok és alkatrészek felhasználásával.