Kezdőlap Kiemelt Hondából egy nem elég

Hondából egy nem elég

1080
0
Honda Cub

“Max” Yicheng és partnere, Lu Yongyu a 2LOUD Customnál nem egy, hanem egyből két robogót épített, a Honda Cub egy közeli barátjának, a Cub chopper pedig Max barátnőjének készült.

Honda Cub A robogó alapja egy korai modell, a 80cc Cub, de a tajvani bolt már kipakolta belőle a motort, hogy a helyére tegyen egy 190cc Zongshen millt. A vázon is ejtett némi változtatást és a fiúk egy Keihin CVK30 szívócsonkot hegesztettek hozzá, melyen egy pod szűrő működik.

Honda Cub A villák egy tajvanon népszerű 250cc modellről, a SYM Wolf-ról valók. A 2LOUD megrövidítette és felpolírozta őket, majd kaptak egy pár 18F/17R alumínium keretet, rozsdamentes acél küllőkkel és SYM elülső aggyal. A villa egykoronás kialakításúvá vált egyedi alacsony szorítóval. Ami még ezt is tetézi, az a mountain bike szára, amely a kormányt tartja.

Honda Cub A csapat végzett némi átalakítást a Cub fő karosszériáján is. Kicsit újraformázták, beleépítették az üzemanyagtöltő nyakat, így nem kell az ülést felemelni, valahányszor tankolni szeretnénk. Az akkumulátor most a csiszolt alumínium oldalsó burkolat mögött kapott helyet, másik oldalon pedig a gyújtáskulcs található.

Honda Cub Az ülés kétféle bőrrel burkolt, melyet egy pár kézzel készített rozsdamentes acél tartó fogat le.

Honda Cub A 2LOUD az Audi Nardo Grey-hez hasonló színt választott a robogókhoz.