Kezdőlap Hírek Green Man ZERO XP – kísérleti elektromos motorkerékpár

ZERO XP – kísérleti elektromos motorkerékpár

1287
0

A Zero Motorcycles USA által készített ZERO XP, egy kísérleti elektromos motorkerékpár, ami a motortervezés lehetőségeinek feltárására készült.

Zero Motorcycles

A motor súlya csupán 218 kg, köszönhetően a repülőgép alumíniumból készült erőátviteli rendszerének, ami magában hordoz egy 82 kW-os motort, ami 190 Nm nyomatékot képes előállítani, hogy az XP 200 km/h sebességre gyorsuljon egyetlen csuklómozdulattal. Ez a teljesítmény majdnem 40% -kal több, mint amire egy Ducati Panigale képes, ami kérdés nélkül igencsak lenyűgöző.

Zero Motorcycles
A Untitled Motorcycles ZERO XP egyedi üléssel rendelkezik, szarvasbőrrel kárpitozva és az elmaradhatatlan gyártói UMC címkével. A motor ülésének héja, az orra, az oldala a villakonzolok és majdnem minden fontosabb alkatrésze egyedi CNC 6061 repülőgép-alumíniumból készült.

Zero Motorcycles

A karosszéria teljesen egyedi tervezésű, CNC polimer panelekből áll össze, matt polikarbonát élekkel, ugyanilyen műszerfallel beépített sebességmérővel és a mátrix kijelzővel.

Zero Motorcycles

A karosszéria átlátszó „üzemanyagtartálya” Zero Cypher III kijelzővel rendelkezik, ami több digitális műszert is tartalmaz, beleértve a Motogadget M-lock kulcs nélküli RFID kártyával kapcsolható gyújtást.

Zero Motorcycles

A ZERO XP elektromos motorkerékpár a Motobox egyedi LED hátsó lámpa sorozatát is használja integrált irányjelzőkkel és a Motobox egyedi LED panel széleivel. A 4 LED-es ikerfényszórók elég fényt biztosítanak ahhoz, hogy megvilágítsák az utat, anélkül, hogy elvakítanák a szembejövőket