Kezdőlap Hírek Hajók Invictus 270CX – a játékos tengeri cirkáló

Invictus 270CX – a játékos tengeri cirkáló

1707
0

A kompakt 26 láb hosszú olasz motorcsónak nem csak a színválasztásával, az étkezővé és napozó terasszá alakítható vezetőállásával és tatjával hívja fel magárra a figyelmet.

Invictus 270CX

Az Invictus Yacht a Cannes-i Jacht Kiállításon mutatta be legújabb X sorozatú motorcsónakját, melynek fejlesztése során az egyik legfontosabb szempont a pilótafülke által nyújtott kényelem növelése volt. A tervezési munkákba az Invictus Yacht Christian Grande DesignWorks stúdióját is bevonta. A tikfa platformra épülő teljes egészében a vevő igényeire szabható, finom bőr és fényes acél elemekből építkező beltérrel rendelkező CX orrában meglepően nagy belmagasságú vendégkabin és fürdő is helyt kapott így ideális lehet hosszú, az „anyahajótól” való egész, vagy akár több napos eltávozással járó tengeri kalandokra.

Invictus 270CX
A karcsú hajótest, a két 220 lóerős külső motor, valamint az álló kormányállás pedig sportos menetteljesítményeket és kiváló irányíthatóságat garantálnak, ami kifejezetten előnyös közlekedési eszközzé teszi a homokos tengeröblökben való gyors manőverezésre miközben a tökéletes helyet keressük a kikapcsolódásunkhoz.