Kezdőlap Kiemelt Jacob & Co. legújabb limitált kiadású kronográf órája

Jacob & Co. legújabb limitált kiadású kronográf órája

2216
0
Epic X Chrono Sky Blue

Ki mondta, hogy egy komoly mechanikával felszerelt luxus kronográfnak unalmasnak kell lennie? A New York-i székhelyű Jacob & Co. , mely leginkább bonyolult, gyémántokkal díszített óráiról híres, most előállt egy mechanikus púderkék színű karórával, mely a Jacob & Co. Epic X Chrono Sky Blue nevet kapta.

Epic X Chrono Sky Blue

Az ördög viszont itt is a részletekben rejlik, akármilyen szép is az új óra, csupán 8 hétig elérhető rendelésre. A Watches of Switzerland és néhány kiválasztott Mayors Boutiques közreműködésével a limitált széria február végéig kapható.

Epic X Chrono Sky Blue

Az Epic X Chrono Sky Blue az utolsó a Jacob Jacob & Co. Epic X Chrono vonalából. Uniszex stílusa jegyében a kék ásványkristály számlap rose gold jegyeket kapott, melyhez társult a nyitott megmunkálású gumi szíj és 47mm-es Grade 5 titánium és 18 karátos rose gold tok. 260
A modell megtalálható a Watches of Switzerland legelőkelőbb boltjában a manhattani Hudson Yards-on a Jacob & Co.’s Epic X Chrono Bugatti and Epic X Chrono Messi Limited Edition mellett. A márka néhány legbonyolultabb órái is megtalálhatóak a polcokon, mint az Asronomia Dragon, Astronomia Solar Baguette, Twin Turbo Furious, Fleurs de Jardin és a Brilliant Arlequino Pastel.

Epic X Chrono Sky Blue

“Nem mindennapi termékeket csodálhatnak meg látogatóink a boltokban” – mondta David Hurlez, a Watches of Switzerland Group USA ügyvezető alelnöke. “Egyértelmű volt, hogy együttműködünk a Jacob & Co.-val ezen az exkluzív bemutatón, egy olyan márkával, mely folyamatosan túlteljesít a dizájn és innováció terén. Szeretnénk folytatni közös munkánkat, már várjuk a következő új, váratlan, szokatlan bemutatót az év további részében.”

Az összesen 180 darabos, limiált kiadású Jacob & Co. Epic X Chrono Sky Blue eladási ára 48000 dollár.