Kezdőlap Hírek Autók James Hetfield kollekciója a Petersen Múzeumban

James Hetfield kollekciója a Petersen Múzeumban

1674
0
Petersen Múzeum

A Petersen Múzeum mindenképp jól kezdi a 2020-as évet, ki lenne jobb partner ebben, mint a Metallicából jól ismert James Hetfield

Petersen Múzeum

Jövő hónap elején a Los Angeles-i autómúzeum ad helyt a metál legenda személyes kollekciójának, mely a “Reclaimed Rust: The James Hetfield Collection” nevet kapta.

Petersen Múzeum

A gitáros és énekes karrierjét is ünnepelni hivatott show 10 hihetetlen, egyedi darabot mutat majd be saját autókollekciójából, melyeket még soha nem állítottak ki korábban.

Petersen Múzeum

Hetfield, aki mindig is autó fanatikusnak számított, mióta a Metallica 1983-ban befutott a Kill ‘Em All-lal, a zenész olyan autókat tudhatott gyűjteményében, mint a 1948-as Jaguar “Black Pearl”, az 1934-es Packard “Aqarius”, az 1953-as Buick Skylark Skyscraper, a 1937-es Lincoln Zephyr “VooDoo Priest”, az 1936-os Auburn “Slow Burn”. A kiállítások láthatjuk az 1936-os Ford “Iron First”, az 1937-es Ford Coupe “Crimson Ghost” és az 1932-es Ford Roadster “Black Jack” egy-egy példánya is. A “Reclaimed Rust” több, mint Hetfield autóinak kiállítása. A show gitárokat, emlékeket és fotókat is felsorakoztat a “Nothing Else Matters” énekesének életéből. Ráadásként két limitált kiadású ESP gitár – a Show White Snakebzte és a Black Satin Vulture – is árverésre kerül a VIP szekcióban.

Petersen Múzeum

A “Reclaimed Rust két iparágat egyesít a művészet jegyében” – nyilatkozta a múzeum igazgatója, Terz L. Karges. “Ez az első alkalom, hogy Hetfield gyűjteménye publikussá válik és alig várjuk, hogy megosszuk ezen rendkívüli járművek inspirációját a világgal.”

Az autó és Metallica rajongók február elsejétől tekinthetik meg a kollekciót. A január 30-i megnyitón maga az énekes is részt vesz. A jegyek 35 dolláros ártól kezdődnek.