Kezdőlap Kiemelt Kézzel készült egyedi G-Shock

Kézzel készült egyedi G-Shock

909
0
Wolfensohn “Swiss Shock” Custom G-SHOCK Watches

Az eredetileg Georgiában született, majd nyolc évesen Izraelbe emigrált Michael Wolfensohn igazi multitasker, dizájner, amatőr mérnök, valamint divat- és egyedi motor rajongó.

Az IDF-ben való szolgálata után Wolfensohn beleszeretett a G-SHOCK óráiba. Ehhez még hozzájárult a masszív japán órák iránti szenvedélye, kiegészülve robusztus technikai és mérnöki képességeivel és kiváló érzékével a dizájnhoz. Így született meg a teljesen mértékben kézzel készített Wolfensohn “Swiss Shock” Custom G-SHOCK Watches kollekció.

Wolfensohn “Swiss Shock” Custom G-SHOCK WatchesA klasszikus DW5600-1V modell kezdi a sort, az amatőr izraeli horológus 3D-s górcső alá vette a G-SHOCK tokját és egy új tokkal és előlappal állt elő precízen kidolgozott rozsdamentes acélból.

Wolfensohn “Swiss Shock” Custom G-SHOCK WatchesAz eredeti mozgó egység helyére egy felsőkategóriás svájci automata ETA 2824-2 került, míg a zafír lencsék alatt ülő, 18 karátos szálcsiszolt arany vagy ezüst lézervágott számlap, mely rozsdamentes acéllal díszített és kézzel gravírozott Wolfensohn márkajelzést és szériaszámokat kapott.

Wolfensohn “Swiss Shock” Custom G-SHOCK WatchesA 30m-ig vízálló, gyönyörűen kidolgozott tokhoz szintén kézzel készített borjúbőr szíj tartozik. A limitált példányszámban kapható Wolfensohn “Swiss Shock” Custom G-SHOCK Watches már elérhető 4995 dolláros áron.

Wolfensohn “Swiss Shock” Custom G-SHOCK Watches